Fietsbarak

Welkom bij Fietsbarak

Verkoop, leasing, onderhoud en herstelling van alle fietsen

Catalogus verkoop   Plan je herstelling

Elektrische fietsen

Wij hebben steeds een ruim assortiment elektrische fietsen in onze winkel. U kan ze naar hartenlust komen bekijken en uittesten indien u nog niet eerder een elektrische fiets had. Andere modellen of maten kunnen vanuit de catalogus besteld worden.

Fietsbarak - Fietsenwinkel Muizen (Mechelen) - Elektrische fietsen, onderhoud en herstelling, nieuwe en tweedehands fietsen te koop

Het is belangrijk te bepalen welk type elektrische fiets voor jou de beste keuze is. Kom daarom zeker langs voor meer uitleg. Onze kennis en specialisatie in elektrische fietsen kan jou hierbij zeker helpen. Wij helpen je graag om de perfecte fiets voor jou te vinden.

Indien je andere of bijkomende uitrusting wilt, zorgen wij daar met plezier voor. Zo garanderen we jou een elektrische fiets op maat en met de aanpassingen en opties die je wilt.

Fietsbarak verkoopt nieuwe elektrische fietsen van verschillende topmerken. Zo heb je een ruime keuze.

Wij kunnen jouw oude fiets overnemen wanneer je een nieuwe elektrische fiets aankoopt. We bekijken de fiets grondig en maken de beste prijs op.

Wil je de overstap maken naar een elektrische fiets? Spring gerust eens binnen voor meer info en om ons aanbod elektrische fietsen te bekijken!

Merken elektrische fietsen

Granville bij Fietsbarak - Fietsenwinkel Muizen (Mechelen)
Oxford bij Fietsbarak - Fietsenwinkel Muizen (Mechelen)
Norta bij Fietsbarak - Fietsenwinkel Muizen (Mechelen)
Popal bij Fietsbarak - Fietsenwinkel Muizen (Mechelen)
Thompson bij Fietsbarak - Fietsenwinkel Muizen (Mechelen)

Onze diensten