Fietsbarak

Welkom bij Fietsbarak

Verkoop, leasing, onderhoud en herstelling van alle fietsen

Catalogus verkoop   Plan je herstelling

Over Fietsbarak

Het startschot voor Fietsbarak werd gegeven begin 2016, dus is het eigenlijk ook een voorjaarsklassieker. Klassiek, want het is het gekende verhaal van een man die zijn dromen nastreeft met ruggensteun van zijn wederhelft.

Over Fietsbarak

Blijf op de hoogte!

Facebook Fietsbarak - Fietsenwinkel Muizen (Mechelen)   

Instagram Fietsbarak - Fietsenwinkel Muizen (Mechelen)   Instagram

Kris Teugels was jarenlang de ploegmecanicien voor familie en vrienden. Met plezier herstelde en onderhield hij ieders rijwiel. En dan werd het tijd om van hobby beroep te maken.

De naam 'Fietsbarak' was een briljante ingeving van echtgenote Kelly. Er werd een leuk logo bij verzonnen dat heel goed het karakter weergeeft waar Fietsbarak voor staat. Het moment was gekomen voor een ontsnapping uit de sleur met een demarrage richting passie.

In de eerste jaren deed Fietsbarak zijn naam alle eer aan door letterlijk in een barak te huizen. In het najaar van 2019 verhuisde de winkel naar de huidige locatie.

Nieuwe stek, maar de tactiek bleef hetzelfde. Een fietsenwinkel zijn waar mensen met gerust gemoed hun fiets kunnen binnenbrengen, wetende dat ze tevreden zullen zijn met het resultaat.

Onze klanten krijgen in een gemoedelijk gesprek alle tijd om ons hun wensen en verwachtingen mee te delen. Ze krijgen ook steeds degene te spreken die hun fiets onder handen zal nemen, geen tussenpersoon. Wij houden van een informele sfeer waarin klanten even open kunnen zijn als wij. Gecombineerd met een professionele kennis van fietsen kunnen we een werking garanderen als een goed geolied raderwerk.

Bij Fietsbarak kan je terecht met alle fietsen, ook wanneer die ergens anders zijn aangekocht. Omdat we graag iedereen uit de wind willen zetten. Niet omdat we doortrappen. Want uiteindelijk draait het allemaal om jou, de klant!

Over-Fietsbarak - Fietsenwinkel Muizen (Mechelen) - Elektrische fietsen, onderhoud en herstelling, nieuwe en tweedehands fietsen te koop
Granville bij Fietsbarak - Fietsenwinkel Muizen (Mechelen)
Norta bij Fietsbarak - Fietsenwinkel Muizen (Mechelen)
Oxford bij Fietsbarak - Fietsenwinkel Muizen (Mechelen)
Corratec bij Fietsbarak - Fietsenwinkel Muizen (Mechelen)
Thompson bij Fietsbarak - Fietsenwinkel Muizen (Mechelen)

Laatste nieuws

do 22 februari 2024

OPENDEURWEEKEND 23-24 MAART

Lees meer >>

vr 9 februari 2024

VALENTIJNSACTIE

Lees meer >>

di 6 februari 2024

WEGENWERKEN rondom de winkel

Lees meer >>

Actie doorheen het hele jaar
Leden van de Fietsersbond krijgen een korting van 5% bij aankoop van een nieuwe fiets en 10% op onderhoud en herstellingen.