Fietsbarak

Welkom bij Fietsbarak

Verkoop, leasing, onderhoud en herstelling van alle fietsen

Catalogus verkoop   Plan je herstelling

Herstelling en onderhoud

Je kan bij Fietsbarak terecht voor alle herstellingen en onderhoud aan fietsen van alle merken en types. Ook elektrische fietsen hebben we snel weer op weg. Wij werken aan elke fiets met even veel zorg voor enerzijds kwaliteit en anderzijds jouw noden en wensen. Ook indien je de fiets niet bij ons aankocht, helpen we je met plezier uit de nood!

Maak een afspraak voor de herstelling aan je fiets om elke wachttijd te vermijden!   Maak online een afspraak

Fietsbarak - Fietsenwinkel Muizen (Mechelen) - Elektrische fietsen, onderhoud en herstelling, nieuwe en tweedehands fietsen te koop

Volledig rijklaar

Voor alle herstellingen hanteren we steeds materialen van de beste kwaliteit. Zo ben je zeker van een goed resultaat en kan je nog lang van je fiets genieten. Je kan je fiets steeds zelf binnenbrengen tijdens de openingsuren.

Wij gaan voor een persoonlijke aanpak op maat van de klant: eerst kijken we samen naar het probleem dat hersteld moet worden, en je krijgt een eerste schatting van de kosten. Op basis van onze expertise en kennis, bieden we je vervolgens een professioneel advies. De herstellingswerken worden dus steeds in samenspraak met de klant uitgevoerd.

We vertellen je ook altijd wanneer je fiets klaar zal zijn, en houden ons daaraan.

Kleine, dringende herstellingen voeren we zo snel mogelijk uit. Denk hierbij aan een lekke band, remblokjes en -kabels vervangen,…

Vervangfiets

Indien je je fiets niet lang kan missen, kan je bij ons een vervangfiets huren aan een klein prijsje voor zo lang als je je eigen fiets moet missen.

Ophaaldienst

Indien je niet in staat bent om je fiets tot bij ons te brengen, kan je gebruik maken van onze ophaalservice. Kleine herstellingen kunnen eventueel aan huis uitgevoerd worden. Voor de ophaaldienst of een herstelling aan huis wordt een kleine meerprijs aangerekend.

Ophaaldienst

Op afspraak

Wanneer je vooraf een afspraak maakt voor een onderhoud, kunnen we een kortere wachttijd garanderen. Je kan hiervoor online een afspraak maken!

Maak een afspraak

Concurrentiële prijs verzekerd

Voor een volledig fietsonderhoud kan je steeds rekenen op een concurrentiële prijs. Ook als je je fiets niet bij ons aankocht, krijg je voor dezelfde prijs dezelfde service.

Fietsbarak - Fietsenwinkel Muizen (Mechelen) - Elektrische fietsen, onderhoud en herstelling, nieuwe en tweedehands fietsen te koop
Fietsbarak - Fietsenwinkel Muizen (Mechelen) - Elektrische fietsen, onderhoud en herstelling, nieuwe en tweedehands fietsen te koop

Regelmatig fietsonderhoud: een must

Elke fiets heeft nood aan regelmatig onderhoud.  Zo kan je de levensduur van je fiets aanzienlijk verlengen.

Om je fiets volledig rijklaar te houden, testen we alle belangrijke aspecten van de fiets. Alle onderdelen worden grondig gekeurd. Standaard worden bandendruk, slijtage van de ketting en remmen nagemeten, en de versnellingen afgesteld. Indien nodig worden onderdelen vervangen. Hiervoor worden altijd hoogwaardige materialen gebruikt.

Uiteraard checken wij eerst met jou voor we ingrijpende werken doen of grote kosten maken.

Fietsbarak hecht veel belang aan transparantie en duidelijkheid. We beschikken over een handige tarievenlijst waarop je kan zien welke werken er inbegrepen zijn in onze verschillende onderhoudsbeurten.

Tarievenlijst

Onze diensten